HONKIES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Honkies. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 14:26 Bestelde voor de wedstrijd van Argentinië - Australie begon. Was ruim op tijd voor een zaterdagavond. En als vanouds weer lekker.
19 nov 2022 om 23:17 De Korean fried chicken wings waren nog niet eens gaar… heb helaas alles weg moeten gooien aangezien de kip van buiten heel bleek was en nog niet gaar en de ramen met kip en groenten alleen zaten er 4 mini stukjes kip in en 4 blaadjes prei
13 nov 2022 om 22:25 Was top. Was Rabbalicous!!!
13 nov 2022 om 22:22 Snel bezorgd. En was weer lekker!! Cu den
7 nov 2022 om 8:23 Helaas zat er ipv roll die besteld was een andere bij die niet onze smaak was. Bezorging op de afgesproken tijdstip dat was top.
17 okt 2022 om 8:18 Normaal gesproken zeer tevreden over Honkies, maar deze keer viel het wat tegen. De sushi was rommelig verpakt, het leek wel of het gevallen was, aangezien de dressing/saus door het hele bakje heen zat. Helaas de bezorging ook een half uur te laat.
6 okt 2022 om 19:12 Proeft niet heel vers. En maar een klein bakje wasabi voor 3 personen is wat karig. Vorige keren was het veel beter.
5 okt 2022 om 19:09 Bezorgster kon het niet vinden heeft me gebeld, heb haar verteld hoe ze binnen kon komen. Ze was toen ze uiteindelijk boven was redelijk onbeschoft. Heb ik haar ook gezegd.
19 aug 2022 om 20:23 We hadden Japanse Ramen besteld (een soort noodles soep) we kregen, overigens wel lekker, japanse bami. Ramen is toch echt soep! Jammer want we verheugden ons
17 aug 2022 om 20:10 Jammer genoeg niet lekker
7 aug 2022 om 21:03 Altijd tevreden
22 jul 2022 om 8:09 Altijd Lekker wat later bezorgd Met excuses